Hulp bij opruimen in de laatste levensfase

Ons hele leven verzamelen we spullen, maar wat gebeurt er met deze spullen als we er niet meer zijn? Het uitzoeken van spullen kan voor nabestaanden een moeilijke opgave zijn. Daarom kan het rust geven om hier zelf tijdens het leven al keuzes in te maken. Hier help ik graag bij. Dit kan op elk moment, maar bijvoorbeeld ook als je op het punt staat te verhuizen naar een kleinere woning.

Opruimen voorafgaand aan een verhuizing

Er is namelijk geen beter moment om op te ruimen dan voor een verhuizing.  Maar waar begin je? En hoe bepaal je welke spullen je meeneemt en welke niet? Dit kan een lastige en overweldigende taak zijn om alleen uit te voeren. Vooral omdat de verhuizing zelf al veel stress met zich mee kan brengen. Hier kan een Professional Organizer je bij begeleiden. Een grote schoonmaak werkt namelijk vaak erg verlichtend. Vooral met een verhuizing in het vooruitzicht. Want hoe fijn is het om in een nieuw huis, met een schone lei te beginnen?

 

Opruimen bij verhuizing naar een kleinere woning

Soms is opruimen voorafgaand aan een verhuizing ook noodzakelijk. Bijvoorbeeld als je kleiner gaat wonen. Want kleiner wonen betekent automatisch ook minder opbergruimte. Bij een verhuizing naar een verzorgingshuis, kan het fijn zijn om hulp te krijgen bij het uitzoeken van spullen. Hetzelfde geldt voor een verhuizing naar een aanleunwoning of kleiner appartement.

 

Waar een Professional Organizer bij kan helpen

Het kan zijn dat je je bezwaard voelt om kinderen die het vaak al zo druk hebben of andere familieleden hiermee te belasten. Ook kan het opruimen en organiseren, zonder de juiste kennis en aanpak, een langdurige en vervelende klus worden. Als Professional Organizer kan ik je helpen bij het creëren van rust en overzicht. Daarom bereid ik je graag voor op een verhuizing, door samen aan de slag te gaan. Op een manier die fijn voelt en bij je past.

 

Opruimcoach voor ouderen

Als Professional Organizer, of opruimcoach, help ik mensen om het overzicht en de structuur in hun leven terug te krijgen. Omdat ik merk dat ouderen regelmatig tegen specifieke problemen aanlopen, zijn een aantal van mijn diensten gericht op ouderen. Deze diensten kun je hier vinden.

 

Ben je benieuwd naar de rest van mijn aanbod? Klik dan hier.

 


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.