Wat kost een opruimcoach?

Deze vraag komt regelmatig voorbij. Nu is het zo dat de kosten afhangen van de looptijd van een traject. Dit is per persoon en situatie verschillend. Om deze reden werk ik met een uurtarief. Tijdens het eerste kennismakingsgesprek bespreken we jouw situatie. Op basis daarvan maak ik een tijdsinschatting en prijsindicatie.

 


Mijn uurtarief:

Mijn uurtarief is 66,55 incl. BTW. Bij dit bedrag zijn kleine materialen die we gebruiken tijdens een afspraak inbegrepen. Een afspraak duurt gemiddeld drie uur. Het kan zijn dat je aan één afspraak genoeg hebt. Om die reden bespreken we na afloop van de afspraak altijd of je behoefte hebt aan een vervolgafspraak.

 

Kennismakingspakket:

Wil je starten met een proefsessie? Dit is mogelijk voor een speciale prijs.                                                                                                        Dit is een kennismakingsgesprek van een uur, met een werkafspraak van 3 uur om samen orde te scheppen.                                          De prijs van dit kennismakingspakket is € 175.00  

Reiskosten:

De reiskosten voor een enkele reis tot 20 kilometer vanaf Schoonhoven, breng ik niet in rekening. Daarna reken ik 19 cent per kilometer. Ik werk in de regio Krimpenerwaard, maar ook daarbuiten in overleg. Eventueel kan ik je doorverwijzen naar een collega  Organizer in de regio waar je woont.

 

Kennismakingsgesprek Personal Organizer:

Voor een kennismakingsgesprek van een uur, reken ik één uurtarief. Kies je er na dit gesprek voor om een vervolgafspraak in te plannen en samen orde te scheppen? Dan wordt het kennismakingsgesprek niet in rekening gebracht.

 

Het inhuren van een opruimcoach via een PGB:

Het is mogelijk om via een PGB  diensten af te nemen. Dit valt dan onder ‘Specialistische Begeleiding.’ Hiervoor is een beschikking nodig vanuit de WMO. Een  aanvraag voor een beschikking kunt u indienen bij de gemeente waar u woont.

 

Telefonisch consult:

Zes weken na het afronden van een traject, heb je de mogelijkheid om een telefonisch consult in te plannen. In dit consult van een half uur, evalueren we het traject en heb je de gelegenheid om vragen te stellen. Hier worden geen extra kosten voor in rekening gebracht.

 


Heb je een vraag? Of wil je kennismaken? Neem dan via het onderstaande formulier contact met mij op.