Mijn aanbod

De stenen die symbool staan voor mijn diensten, staan voor balans en richting. In de bergen dienen stapelstenen namelijk als richtpunt op je route. Zo werkt het ook binnen Samen Orde Scheppen. Samen bepalen we je richting en werken daar naartoe.


Opruimen algemeen.

Staat jouw huis, zolder of garage vol met ongesorteerde spullen en verlang je naar een opgeruimde omgeving? Naar een selectie aan spullen waar je écht blij van wordt? Dan is dit pakket iets voor jou.


Het organiseren van het huishouden.

Voelt het runnen van je huishouden als een opgave waar je maar geen grip op krijgt? Dat kan je veel tijd kosten en stress opleveren. Toch hoeft dit niet zo te zijn. Ik help je graag bij het creëren van rust en structuur in het huishouden.

 


Privé administratie organiseren.

Ben je regelmatig belangrijke papieren kwijt, heb je geen overzicht in je administratie? Tijdens dit traject lossen we dit op. Ook leer je hoe je dit voortaan voorkomt.

 


Opruimen voor een verhuizing.

Er is geen beter moment om op te ruimen dan vlak voor een verhuizing. Maar waar begin je? Hoe bepaal je welke spullen je meeneemt en welke niet? Ik kan je helpen met het creëren van overzicht. Samen zorgen we ervoor dat je niet meer meeneemt naar je nieuwe huis dan nodig is.

 


Opruimen in de laatste levensfase.

Ons hele leven verzamelen we spullen. Wat gebeurt er met deze spullen als we er niet meer zijn? Het uitzoeken van spullen kan voor nabestaanden een moeilijke opgave zijn. Het kan rust geven om hier tijdens het leven al keuzes in te maken. Hier help ik dan graag bij.

 Stap voor stap je weg weer vinden - Samen Orde Scheppen